mcbanken.se
mcbanken.se
Sök efter: Sport-relaterat Sök efter: Snöskoter Sök efter: Moped Sök efter: Fyrhjulingar Sök efter: Custom Sök efter: Scooter Sök efter: Landsväg Sök efter: Cross

Information om Prylbankens partner-program

Vi håller på och bygger möjlighet för dig som sajtägare att kunna implementera en egen köp och sälj-sektion som bygger på Prylbanken.se's teknik. Tillvägagångssättet kommer att gå mycket smidigt, som mest behöver ni klistra in några rader html-kod in på er sida, där ni vill ha köp och sälj-sektionen.

En egen köp och sälj-sektion är ett starkt skäl till att era besökare stannar längre och återbesöker er sida oftare. Genom att ni delar annonsdatabas med Prylbanken.se kommer annonser från hela Sverige att dyka upp på er sida, vilket ökar användbarheten av köp och sälj-sektionen och ger ett seriöst intryck.

Välkommen till marknadsplatsen som "lyfter" din hemsida och visar både professionella annonser över hela internet, skapar mervärde och lönsamhet till Er hemsida.

Lägg in en vara på er hemsida, så syns den i ett slag samtidigt av otroligt köpsugna på många marknader. Och detta utan att ni behöver kunna något om hur man gör hemsidor.

Vi erbjuder er att bli partner och ta del av prylbankens professionella köp & säljmarknad. Det är billigt och framförallt enkelt. Prylbanken sköter tekniken och underhållet. Ni lägger in era varor som annonser på er egen hemsida. Ni betalar en låg månadskostnad och får lägga in hur många varor/annonser ni vill!

Ladda ner vår lättfattliga presentation genom att klicka på länken:
Partner företagsmarknad (pdf)

Anmälningsblankett finns här:
Anmälningsblankett för företagsmarknad (pdf)

PS. Om du är med i en förening, så kan ni också ha glädje av en egen köp & säljmarknad. Den kan ge föreningen extra inkomster utan eget arbete!

Ladda ner en beskrivning och erbjudande om detta här:
Presentation partner (pdf)

Anmälningsblankett köp & säljmarknad finns här:
Anmälningsblankett (pdf)

Välkommen!


  Kontakt:
Ditt namn:
Din e-post:
Meddelande:
 
© Copyright Prylbanken | Sajtkarta mcbanken.se är medlem i BitoS etiska råd